tänään oli ihan hyvä päivä. kävelin semmoisen kaksi tuntiaja tanssin jonkun 20 min.. laiskaa. ei ollut koetta ja olin sisustamassa asuntoani johon pääsen muuttamaan piakkoin<3 tosi kipeänä kyllä olen, se on ikävä. tein myös aikani kuluksi jonkin sortin kunto-ohjelman jota teen vapaapäivinä tai kun huvittaa.

100 vatsaa (esim. 20 istumaan nousua, 20 jalansuoristus dippiä eteen, 20 molemmille sivuille [eli 40], 20 nopeaa kiertoa)

20 punnerrusta

50 pohjepumppausta per jalka

20 lonkankoukistaja dippiä per jalka

20 nopeaa portaalle ylös-alas-juoksua per suunta

ja tottahan toki venytellään siihen loppuun isoimmat lihakset läpi

ti

2 purkkia Nestlé Bona vauvanruokaa

purkki Pilttiä

banaani

3 kasvispyörykkää

2 lasia maitoa, vettä                          yhteensä joku 380 kaloria

hyi. ne kasvispyörykät oli kyllä ihan kamalia. ei olisi pitänyt niitä syödä. nuo vauvanruuat on loistavia, vähän kaloreita, terveellisiä, halpoja ja hyvänmakuisia. ajattelin joku päivä kokeilla niitä vauvanruokia, joissa on tyyliin kasviksia ja kanaa soseena ja ne lämmitetään mikrossa. niissäkin tosi vähän kaloreita. olen tässä myös tehnyt itseni kanssa sopimuksen ettei ruokaa kello 21 jälkeen. niihin aikoihin tulee telkusta ne parhaat sarjat (noin yleisesti) ja leffojakin tulee siihen aikaan. mutta yhtenä kompastuskivenä: neljän nesteen nauttiminen 21 jälkeen on sallittua [vesi, lasi maitoa, kuppi teetä ilman sokeria, alkoholi]. maidossa ja teessä siis rajoitukset. alkoholiin en niitä laita, juon enää aniharvoin, ja pidän silloin rajan siinä mikä tuntuu hyvältä.

mut tää tulee olee vaan niin paljon helpompaa kesällä, kun ei oo sitä urpoo valmentajaa huutamassa korvan juuressa. voin rauhassa syödä vähemmän, ja liikkua sen verran kun mieli tekee, ei sen verran kun se kurppa käskee. voi kuulostaa todella ilkeältä, mutta tapaisittepa hänet... englanninkielinen käsite 'biatch' saisi uuden merkityksen.

1238282153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e