veli tuli käymään. pitkästä aikaa. jää tänne varmaan pääsiäisen yli ja tiistaina lähtee taas pois. nähään ens kerran varmaan sitten vasta kesäloman alussa. ihanaa et se on täällä. se on ihan eri maata kun nää muut, varmaan koska matkailu avartaa ja se on aina poissa.

kesäl pääsen ehkä vihdoin ja viimein tapaa sen tyttöystävän. en malta oottaa, se on niin herttasen olonen. ihanaa et veli löysi täydellisen oman puolikkaansa. toivon ettei ne eroo ikinäikinäikinä<3.

se toi mukanaan kaikkii erilaisii suklaita, isälle, äidille, siskolle, mulle, paapalle. eli vietettiin pääsiäistä eilen makaronilaatikon ja suussasulavan suklaan kera.

pe

8 palaa erilaisia suklaita, no idea

maitoa, vettä

viime päivinä pepsi maxia kulunu ihan liikaa.

kesästä on tulossa ihana. porukat niin huolissaan mun mielentilasta että tekee kaikkensa täyttääkseen mun kesän asioilla mistä tykkään. ETENKIN MATKUSTELULLA. tällä hetkellä eritti on saksa-englanti-irlanti-italia-kreikka. viimenen kohde muuttuu hyvällä todennäkösyydellä. neljä uutta maata! tästä tykkään<3

en malta oottaa et saan sanoo suomelle passe-bem!

1238282222_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

edit. laitoin uudet modit. ei ihan toimi satakymmenen mut muokkaan niitä vähän kun jossain vaiheessa jaksan. en siis itse tehnyt, ne on tolta sivulta jonka boxi mulla on.