tänään ei ollut mitenkään erityinen tai merkittävä päivä, mutta jostain syystä oli tosi toiveikas olo ja kaikki sujui niin vaivattomasti.

koulun jälkeen lähdimme kaverini kanssa extempore pyörimään keskustaan. päädyimme istumaan kahvilaan, jossa sitten istuttiin monenmonta tuntia ja puhuttiin kaikesta. siis tämä ihana tyttö oli koko yläasteen ajan se, jonka kanssa puhuttiin halki asiat jotka painoi ja koettiin unohtumattomia seikkailuja yhdessä. lukion alettua välit viileni, mutta yhtäkkiä tänään siinä kahvin ääressä juttu kulki kuten ennen.

                                                          

tulin kotiin tosi hyvillä mielin, siis niiiiiin hyvillä mielen, ettei päässä ollut yhtään ajatusta. kaikki vaan oli hyvin!

vedin päälle lenkkivaatteet. ulkona postikorttimaisemat, ilmassa raikas pakkanen. ja jostain syystä nappasin vanhat luistimet kainaloon ja kävelin lähimmälle ulkojäälle. vetelin lenkin luistimilla. kaks tuntia taisin siellä ihan innoissani pyöriä. sitten aivot jäätyi ja oli pakko lähteä kotiin. tuntu hyvältä ottaa aikaa itselleen.

kun aivot kotona suli, vilkaisin kännykkää. mulle on tilattu yksi kaunis puku yhtä tilaisuutta varten, ja nyt se olisi valmiina loppusovitukseen. ahdistaa koko ajatus, ja en ole vielä varannut aikaa sen sovitukseen. varaan sen varmaan viikon sisällä, sitten kun hyvältä tuntuu.

xx