alkoi tänään. tää uusi ruokakuuri kannatti aloittaa tässä kohtaa, kun on vaan 2 tunnin koe joka päivä.

tänään illalla taas puntille. ja sitä ennen on hirveä kiire ostoksille et sen vois melkein lenkiks jo laskee. :D

on kiva alottaa tää aamulla, ja illalla kirjottaa vaan syömiset ylös. vielä kätevämpää on kirjottaa ne etukäteen ja sit koko ajan on mielessä ettei sitä saa ylittää. ylitän kuitenkin, joten kirjottelen ne vasta illalla.

ma

3 lasia maitoa

vettä

päärynä, 2/3 päärynä

5 banaania

2 porkkanaa

4 minitomaattia                                        joku 640 kaloria

1238343611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

vaikein täs on edessä, miten jaksaa. jos meen edes näin vakuuttavasti viel pääsiäisviikonlopulla, oon ylpee. kelasin äsken et jos pysyn sinne asti näin ekalla yrittämällä, meen ostaa arnold'sista tai jostain jotain hyvää. mut tuntuu et makeenhimo ois kadonnu kokonaan. kaikki karkit ja donitsit sun muut kaupoissa näyttää NIIIN ällöiltä et täytyy kattoo muualle ettei tuu huono olo. rusinatki ällöttää. JA PÄHKINÄT. ja vaalee leipä. vielä viimeviikolla ei ollut näin. kumma et voi asiat näin napsahtaa, ihan yhtäkkiä. hedelmii tekis mieli vaan popsii.

aika vaan tuntuu kuluvan hitaammin kun yleensä. ei sillä et ois tekemisestä puutetta tai et aika ei olisi koko ajan kortilla, mut silti. weirdooou.

keksin paremmat palkinnot kun arnold's. shoppailuu, tottakai!

1vk jälkeen saan käydä hulluilla päivillä (okei menisin sinne muutenkin, mut :D )

2vk jälkeen saan varata kampaajalle ajan

3vk jälkeen saan yhtenä päivänä tuhlailla tuhlailla tuhlailla vaatteisiin ja kenkiin ja koruihin ja laukkuihin joo tää on hyvä, tästä tykkään<3 ei ylettömästi tuhlailua, mutta ennen en saa mennä shoppailee kunnes jotain tuloksia alkaa näkyä.

oispa jo kesä. sillon on niin helppo vaan olla koko päivä syömättä ja löhöö auringos, kävellä ja tollein. tai voi pyöräillä. tai pelaa vaik rantalentistä tai futista. en suosittele talvella. ainakaan ulkona. noin yleisesti.