tilasin tänään H&M:n nettikaupasta itselleni ihanat kengät. ne pääsee tosin käyttöön vasta lämpimillä ilmoilla! koska tilauksen pitää olla arvoltaan suurempi kuin 20e, tilasin myös ALE-hameen. pappa lupasi betala. :)

nää on mulle niitä pieniä juttuja. hyvin harvoin tilaan mitään nettikaupoista, ehkä kaks kertaa vuodessa, koska vaatteita saa kaupasta kun sinne sisään kävelee. varmaan siksi siitä tulee mulle sellainen pieni hyvä buustaus, hyvä olo. tuntuu kivalta saada niitä paketteja!! sama fiilis kun ihan kersana näki joululahjat kuusen alla!

se sai miettimään, mikä muu aiheuttaa samanlaisia "pieniä buustauksia" mun elämään.

yksi on ehdottomasti tämä talvi. ihana poikkeus näiden loskatalvien välissä! okei, hirveät pakkaslukemat tuntuu luissa ja ytimissä, mutta se näkymä ikkunasta... on ihanaa tulla koulusta kotiin, niiiin kylmissään, keittää kuppi teetä ja katsoa kauniita valkeita kinoksia ulkona. ihanku sadusta! monet turistit maksaa maltaita nähdäkseen tällasta. ja pakkasilma on tosi puhtaan tuntuista, ihana sää lenkkeillä (mikäli lenkkareissa on jääpiikit).

kesä ja mansikat. tai kesä ihan muuten vaan. onko mitään ihanampaa kuin kesä? festarit, uimarannat, matkailu, rauha ja rakkaus kukoistaa.

ihan muutenkin, pelkkä sää voi tehdä hyvän olon. kannattaa joskus rankkasateella sulkea se sateenvarjo ja nostaa kasvot kohti taivasta. ja jos kukaan ei katso vaikka pyörii vähän ympäri ämpäri. jos ei ole menossa muaalle kuin kotiin :D. tuntuu tosi vapauttavalta.

se kun kuulee hemmetin hyvän biisin ekaa kertaa. tätä ajatusta seurasi muisto yksistä bileistä pari vuotta sitten. kuulin lenny kravitzin american woman kappaleen ensimmäistä kertaa. siitä se riemu ratkes, oli niin mahtavaa tanssia keittiön pöydällä muutaman kaverin kanssa. kuulin myöhemmin, että yksi englantilainen poika (joka oli silloin mun mielestä tosi söötti) oli sanonut mun näyttäneen "rockstarilta". muisto on voimakas, koska en yleensä tee mitään noin spontaania. todella harvoin olen kaivautunut kuoresta ulos. :)

se kun joku tuntematon tulee ihan innoissaan kysymään: "iik ihana laukku mistä tämä on?" tai jotain siihen tapaan. joskus ulkomailla on hauskaa kun jotkut naiset, jotka selvästi ovat tavoitelleet vaaleita hiuksia tovin, ihastelevat hiuksia. etenkin hiuksien kanssa mulla on ollut isoja komplekseja. on edelleen. everyday bad hair day...

uudet, vieraat kapungit. erityisesti ulkomailla. tai matkustelu noin yleensä! ympärillä puhutaan aivan muita kieliä kuin suomea, vieraat kadut ja kahvilat, erilainen tyyli ja omaleimaisuus. erityisiä rakkauksia Milanon vanhat kadut, Tukholma, Las Palmas, kesäinen Venetsia, Kööpenhamina.... viiden kuukauden päästä valloittamaan Lontoo tai Berliini (parhaassa tapauksessa molemmat).

kaverin kanssa kahvilla istuminen ja lärpättely. etenkin, jos jutut ovat puoliksi tosi retardeja. tai niin kummallisia, että vieressä istuva(t) henkilö(t) kääntyy katsomaan muutamaan otteeseen.

shoppailu. tosi hyvää terapiaa. :) itsellä tulee tosin vaan tosi paha mieli jos shoppaan ökykalliisti ja tosi paljon. uus korvis- tai kenkäpari, kynsilakka, huulipuna, paita... joku tollanen yksittäinen asia tuo tosi hyvän mielen.

tulevaisuuden suunnittelu. minne seuraavaksi opiskelemaan? matkustelisko välivuotena oikein kunnolla? aloittaisko ihan uuden kielen josta ois oikeesti hyötyä tulevalla uralla? tuleva oma asunto ja sisustus... viimeset kuutisen kuukautta oon luppoaikana sunnitellut tatuointia. ajattelin ottaa sen ens seyntymäpäivänä, lahjaksi itselleni. se antaa sitä pientä kivaa intoa.

tulis ihan liikaa näitä juttuja. valvotti ja teki mieli kirjottaa, kun on yksin kotona. tekis mieli jatkaa lomaa vielä viikko, mutta eiii... arkikin on tosi mukavaa. pidemmän päälle jos vaan lomailis olis joko helvetin rikas tai helvetin laiska.

xoxo